VZEMI ZDRAVJE V SVOJE ROKE - KER JE S PRAVIMI NAPOTKI TO RES LAHKO TAKO ZELO SIMPL.

3-dnevna SPLETNA DELAVNICA v živo

TOP 3 poletne zdravilne rastline, ki bi jih moral imeti vsak v svoji shrambi

Na delavnici spoznaš presenetljiva manj znana dejstva, se naučiš pripraviti RES kvalitetne pripravke na ENOSTAVEN način, jih pravilno uporabiti pri čemer se izogneš (pre)dolgemu brskanju ter poplavi netočnih informacij in prihraniš tako čas, kot denar.

STROKOVNOST.

PREVERJENE INFORMACIJE.

JASNI PRAKTIČNI NAPOTKI.

z doktorico medicinskih znanosti Tino Mele

NAKUP

Od torka, 6. junija do četrtka, 8. junija preko ZOOM

s POSNETKOM, ki ti ostane "za vedno"

ŠENTJANŽEVKA

SIVKA

OGNJIČ

Zanimajo te zdravilne rastline. Zanima te zdravje iz narave.

Dandanes se v poplavi informacij lahko kar hitro izgubiš. Mnoge so tudi netočne ali vsaj nepopolne.

Poglejmo recimo šentjanževko - Je res treba delati olje na soncu? Se res ne smemo mazati s šentjanževim oljem preden gremo na sonce ali ga morda lahko celo uporabljamo namesto sončne kreme? Je res ne smemo dodajati v čaj, kadar uživamo zdravila?...

Včasih "zapravim" ure in ure z brskanjem po spletu, branjem znanstvenih člankov, strokovne literature, z listanjem po zeliščarskih knjigah, s poslušanjem tečajev/konferenc...in nemalokrat je res težko izluščiti, kaj drži in kaj ne drži, kakšen pripravek bo najboljši, kako ga najbolje pripravimo, kakšen % alkohola uporabimo, koliko olja dodamo, na kaj moramo biti pri uporabi pozorni...

In vem, da to zanima tudi tebe.

Da pa ni treba tudi tebi "zapraviti" ogromno časa z raziskovanjem, da ti prihranim slabo voljo (pogosto smo potem samo še bolj zmedeni), da se boš tudi ti počutila "znam. vem. zmorem.", sem zate pripravila spletno delavnico

Top 3 poletne zdravilne rastline,

ki bi jih moral imeti vsak v svoji shrambi

Kjer ti:

- podam preverjene, strokovne informacije o uporabi teh treh rastlin v realnem življenju (ker vsaka študija pač tudi ni relevantna za realno življenje)

- pokažem trike, kako se naredi RES kakovostne in obstojne zdravilne pripravke

- pokažem, da je lahko čisto simpl

Ne čakaj več in se nauči uporabe zelišč na enostaven, varen in učinkovit način s strokovnim informacijami in praktičnimi nasveti.

Počuti se samozavestno tako pri nabiranju rastlin, pripravi in uporabi pripravkov.

Pridobi občutek da znaš, da zmoreš - kajti to je nekaj najdragocenejšega, ko lahko suvereno sama poskrbiš za svoje zdravje in zdravje svojih bližnjih.

Pozabi na obisk lekarne pred dopustom, kajti VSE kar potrebuješ za poletje, te bo že čakalo v domači shrambi.


Na delavnici med drugim izveš:

Zakaj so te tri rastline tako top, da bi jih morala imeti v svoji shrambi?

Resnice in zmote o teh rastlinah (ni jih malo;)

Kako enostavno pripravimo svoje lastne varne, učinkovite, kakovostne in obstojne pripravke (jep, nekaj "trikov" obstaja)

Zakaj ni najbolje, da "delamo" šentjanževo olje zunaj na soncu - ali pač je?

Zakaj, čeprav zelo lepo izgleda, namakanje celih cvetov ognjiča v olju res ni najboljša rešitev?

Na kaj moramo biti pri sivki pozorni, da si ne delamo škode.

...

Po delavnici boš:

1. Razumela, kje vse, kako in zakaj nam lahko te tri rastline koristijo (podprto z znanostjo, tradicijo in izkušnjami), kakšen neverjeten potencial imajo in kje moramo biti previdni

2. Znala pripraviti VARNE, UČINKOVITE in POCENI pripravke (ker je to res lahko tako zelo SIMPL).

3. Vstopila v poletje z navdušenjem in komaj čakala, da na svojem vrtu, okolici ali na dopustu...zagledaš katerega izmed teh treh zakladov :)

Prepričana sem, da boš na delavnici izvedela marsikaj novega o teh treh rastlinah, ne glede na to, ali v svet zeliščarstva šele vstopaš ali si že izkušen zeliščar, zeliščarka :)

Kako delavnica poteka?

Delavnica bo potekala v živo preko ZOOM, na voljo pa ti bodo tudi posnetki, ki bodo naloženi v spletno učilnico in ostanejo tvoji "za vedno".

Delavnica bo potekala od torka, 6.junija do četrtka 8.junija - vsak dan se dobimo na ZOOM ob 10.uri in se družimo približno 1 uro.

PO DELAVNICI bodo posnetki naloženi v spletno učilnico in si jih lahko ogledaš kadarkoli in kjerkoli.

Dostop do spletne učilnice ti ostane "za vedno".

Poleg posnetkov delavnice pa dobiš še 3 PDF skripte in pa 17 enostavnih, a učinkovitih receptov, da teorijo takoj spraviš v prakso.

Delavnico si v spletni učilnici lahko ogledaš kadarkoli in kjerkoli (če pa si prisotna v živo, pa imaš tudi možnost postavljanja vprašanj).

UŽIVAJ V SAMOZAVESTNI UPORABI TEH NEVERJETNIH ZAKLADOV NARAVE in DOPOLNI SVOJO DOMAČO ZELIŠČNO LEKARNO s KVALITETNIMI in UČINKOVITIMI PRIPRAVKI.


Tvoja investicija v znanje, ki ti ostane za vedno?

- 3 x strokovno predavanje (z možnostjo postavljanja vprašanj v živo)

- 3 x PDF skripta

- 17 enostavnih, a učinkovitih receptov za zdravilne pripravke

47 EUR

Podprto z dokazi, tradicijo in izkušnjami.

Živjo, sem Tina

Tvoja mentorica za srečno, zdravo in opolnomočeno življenje.

Moje poslanstvo je, da pomagam ženskam do obilnega zdravja in s tem do večjega zadovoljstva v življenju, več energije, več udejanja v družbi, do boljše verzije same sebe, boljše mame, boljše partnerke, zdravilke in tako skupaj spreminjamo svet na bolje.

Uresničujem ga tako, da te naučim poskrbeti za svoje zdravje (in zdravje svojih bližnjih) na naraven način, z uporabo divjih rastlin, zelišč in drugih "plevelov" - najraje tistih izpred domačega praga.

Sem doktorica medicinskih znanosti, doktorica veterinarske medicine, navdušena zeliščarka, ljubiteljca narave, tabornica, mama, ki v življenju in delu združujem znanost, tradicijo in zdravo kmečko pamet ;)

Če si želiš naučiti uporabljati zelišča na strokoven, učinkovit način, brez neskončnega brskanja po internetu in si s tem prihraniti čas (in denar), si na pravem mestu. Več o meni si lahko prebereš TUKAJ.

Kaj pravijo o delavnici drugi?

U, veliko koristnih nasvetov in podrobno razkritje šentjanževke. Hvala, bilo poučno in uporabno. Sama sem že naredila macerat iz nje...sedaj pridejo na vrsto še drugi izdelki.

 

Hvala Tina, kot vedno odlično predavanje in nova znanja, ki jih z veseljem uporabim. Šentjanževo olje je res odlično masažno olje in triki, ki si jih delila z nami so res neprecenljivi. Razlika je opazna.

Res zanimivo predavanje, čeprav šentjanževko nabiram že nekaj let, sem izvedela marsikaj novega. Letos bo priprava in uporaba sigurno še boljša. Hvala za vse bogato znanje, ki nam ga predajaš, Tina.

 

Zelo zanimivo in poučno. Še brez izkušenj, verjamem pa da ne več dolgo.  Hala 

 

Šentjanževka in olivno olje bo letos hit pri nas. Hvala. 

Uporabljala olje do dveh let..

Sedaj vem, da narediš kar nekaj napak, zato znanja o zeleh ni nikoli dovolj.. Tudi komentarji so zelo zanimivi in izkušnje vas članic in članov so zelo dobrodošli. Hvala gospa Tina

 

Mene šentjanžev čaj res dvigne.  Tok simpl pa tak dober učinek. Najprej sem mislila da deluje kot naravni antidepresiv, pa vendar nisem bila depresivna, bila pa sem zelo utrujena, izčrpana (čustveno, energijsko). Zdaj vem da deluje tudi pri utrujenosti in razumem, zakaj je tako pozitivno delovala name. Obvezna je med čaji doma. 

 

Hvala za čudovita predavanja. Hvala za idejo, bom poskusila macerirat ognjič z blenderjem.

O zdravilnih zeliščih ni nikoli dovolj znanja, zato je ta delavnica zelo koristna in poučna za nas, ki pripravimo čaje in mazila, macerate za svoje potrebe. Ognjič je rastlina ki lajša veliko tegob, vendar če ni pravilo pripravljen je delo zaman. Sedaj bom tudi jaz sušila, malo alk in v bleder zmiksala z oljem... Super, hvala hvala... 

Zelo sem uživala ob vašem predajanju znanja. Do sedaj sem uporabljala samo macerat ognjiča za nego kože, danes sem pa izvedela zanimivo uporabo tinkture. Bom poskusila!

 

Zame je novost uporaba alkohola tudi pri maceratih...smiselno, da se izluži to, kar se ne more v olju...hvala za super predavanje in prenašanje znanja...

Tudi ognjič je čudovit in spet koristni nasveti, hvala. Super mi je, ker izvem od predavateljice in še ostalih velikoooo uporabnih stvari.

Macerat ognjiča sem delala po 'starem'...po tvoji delavnici, Tina, sem poksusila še to metodo - premium - in wau, res je opazna razlika. Tako v vonju, barvi, kot tudi delovanju. Srečna sem, da sem te "našla".

Super predavanje. Nisem vedela za delovanje ognjiča na črevesno sluznico.

Hvala za super predavanje! Zanimiva informacija, da je ognjič koristen tudi za prebavni trakt.

Krasna predavanja, kombinacija strokovnega znanja in zdrave kmečke pameti.

Super, odlično predstavljeno in zelo uporabno. In tako kot nam ti jasno predstaviš in daš napotke - ma, to sploh ni težko. Hvala. Hvala. Hvala. Zdaj vem, da bom stvari pripravljala doma in vem, da bodo po tvojih receptih tudi veliko bolj učinkoviti (pa še mnogo ceneje), kot če bi jih kupila.

 

Veliko novega o sivki sem izvedela, hvala za čudovito predavanje. Ker sem na Gorenjskem, pri nas sivke ni ravno v obilju, Uporabljam jo za milo in sol za kopanje. Hvala za nova znanja in čas, ki ga vlagate v ta predavanja

Toliko novega o sivki, hvaležna za predajanje tvojega znanja, Tina, na tako prijeten način. Sama sivko do sedaj le v omarah proti moljem, ampak od zdaj naprej bo drugače. Macerat zagotovo napravim.

Hvala za čudovito predstavitev. Jaz bom sedaj uporabljala sivko kot macerat, tinkturo, čaj, v zeliščnem kisu in pa ob postelji si bom nastavila šopek :)

Po tvojem nasvetu sem letos začela sivkin macerat uporabljat za mazanje raznih pikov in res deluje. Sicer pa ga uporabljam v univerzalnem mazilu za telo ali pa se namažem kar z maceratom, ker krasno diši.

Zelišča in njihove pripravke že zelo dolgo uporabljam, sem pa na vaših delavnicah izvedela še veliko novega in mi je tudi zelo všeč vaša Virtualna zeliščarska vas, upam da se vam bom enkrat lahko pridružila. Hvala za podano znanje.

 

Obožujeeem sivko, 2 leti prav tako delam olje. Po pridobljenih informacijah iz delavnici, bom izdelavo olja še izboljšala.

To je to!

Tudi ti lahko razširiš svoja znanja in narediš ne le korak, ampak skok naprej v skrbi zase in za svoje bližnje na naraven način.

Z oddajo tega naročila se strinjaš s pogoji poslovanja (Splošni pogoji in varstvo osebnih podatkov se nahaja na: https://thegreenwitch.si/privacy-policy) in s tem, da te dodam na mejling listo, da te obveščam o naslednjih korakih, ti občasno pošljem koristne informacije, ponudbe, akcije, spodbude...Iz mejling liste se lahko odjaviš kadarkoli!

Podatki za plačilo

Veseli me, da želiš razširiti svoja znanja in si se odločila za nakup te delavnice. Za plačilo izpolni spodnja polja, potem pa na e-poštni naslov dobiš podatke za dostop do tečaja.

PLAČILO (Z DEBETNO ali KREDITNO KARTICO)

Input your text in this area

Order Summary
Top 3 poletne zdravilne rastline