SPLETNI TEČAJ

Zelišča v praksi: IMUNSKI SISTEM in VIROZE

pod vodstvom zeliščarke in doktorice medicinskih znanosti dr. Tine Mele

Naravna zdravila za sezono prehladov in grip

V treh korakih se nauči uporabiti zdravilne rastline, da bo viroz čim manj, prebolevanje lahkotnejše ter okrevanje čim hitrejše.

Z DOKAZI in izkušnjami podprta uporaba divjih rastlin, zelišč in drugih "plevelov"

NAKUP

DANDANES SE V POPLAVI NASVETOV KAKO KAR NAJBOLJE POSKRBETI ZASE LAHKO KAJ HITRO IZGUBIMO

naj uganem...

...zaupaš v moč narave in veš, da si lahko z naravnimi rešitvami, z zelišči lahko zelo pomagamo - do zdravja, do boljšega počutja.

Sezona respiratornih viroz je tu...in želiš pomagati sebi, svojim bližnjim…(otrokom, staršem, partnerju…) na NARAVEN način.

A kaj, ko je na voljo toliko informacij, toliko različnih nasvetov.

Dobesedno bombardirani smo z reklamami za razna »pomagala« za imunski sistem, za lajšanje simptomov…

Za raznorazne pripravke (še posebej, če so "naravni") lahko zapraviš celo premoženje.

Pa bodo pomagali?

SI PREDSTAVLJAŠ, DA NAJDEŠ REŠITVE BLIŽJE; CENEJE...PRED DOMAČIM PRAGOM?

Da bi imela rešitve doma, na dosegu roke?

Da bi točno vedela kateri pripravek kdaj uporabiti?

Da bi jih znala sama pripraviti - ne glede na to, ali zelišča kupiš ali jih nabereš.

In da bi bilo to lahko celo simpl in zabavno?

KAJ, ČE BI OBSTAJAL JASEN, PREVERJEN NAČIN, KORAK PO KORAKU...KAKO SI LAHKO NA NARAVEN NAČIN POMAGAŠ PRED, MED in PO VIROZI (tudi covid-u)?

Učenje o zeliščih ni treba, da je težko.

V svojih letih "raziskovanja" zelišč, naravnih rešitev sem naletela na marsikatere nasvete, napotke, recepte...in vem, človek se lahko kaj hitro izgubi v poplavi informacij.

O....in kakšne so lahko prav NAPAČNE.

Npr...ko imaš vročino....pij ingver, ingver, ingver.... (hm, ne ne...ne vedno!) in z napačno izbiro zelišč si lahko situacijo še poslabšamo.

Zato sem zate pripravila tečaj, kjer te na kratek in jasen način vodim do simpl, poceni, UČINKOVITIH in varnih rešitev, ki sem jih preskusila na lastni koži (in koži svoje družine) oziroma so podprte tudi z znanostjo - ker veš, najprej sem bila doktorica medicinskih znanosti, šele nato zeliščarka.

Informacije, ki jim lahko zaupaš.

Kateri je boljši način, da uporabimo zelišča v sezoni prehladov in grip?

Pridruži se spletnemu tečaju

ZELIŠČA V PRAKSI: IMUNSKI SISTEM in VIROZE

KAKO SI Z ZELIŠČI PRAVILNO POMAGAMO PRED, MED in PO VIROZI

kjer se bomo posvetili:

1.       Kako do odličnega imunskega sistema z uporabo lokalnih zakladov (brez eksotičnih dodatkov ali dopolnil v kapsulah)

2.       Dodajanje vitamina D DA ali NE ?

3. Resnice in zmote o protivirusnih zeliščih in z dokazi podprta uporaba zelišč proti virozam

4. Kaj storimo in kaj NE storimo, ko zbolimo; kako se lotimo vročine, kašlja, vnetega grla, bolečih ušes, zamašenega nosu...

 5. Kaj je pomembno pri okrevanju

Po tečaju boš:

1. Imela učinkovita, z dokazi in izkušnjami podprta orodja za spopadanje z virozami (pred, med in po virozi).

2. Znala si boš na simpl način doma pripraviti kvalitetne, varne in učinkovite zelišče pripravke, ki jih boš imela vedno na dosegu roke.

3. Imela občutek mirnost, saj boš vedela, da zmoreš suvereno poskrbeti zase in za svoje bližnje na naraven način, s svojimi lastnimi zeliščnimi pripravki.  

Ker nam narava ponuja toliko možnosti, kako nas lahko podpre.

Moje največje spoznanje je, da so gobe top, da se da tudi brez prehranskih dodatkov. Najbolj mi je bila všeč praktičnost. Stvari so bile super razložene in nič ni delovalo prevelik bau bau, da se tega ne bi želela lotiti. Dobiš veliko praktičnih nasvetov, super začetek za spoznavanje zelišč in divje hrane. Spoznaš tudi potek viroz in pridobiš znanje, kako ukrepati v določeni fazi. Zelo fino je tudi, da je vključeno dosti receptov za pripravo zelišč. Super delavnica!

Eva

Hvala ti Tina, brez tebe in tega tečaja je (ob koroni) ne bi tako poceni odnesla :)

Čeprav dobro (tudi po tvojih napotkih) skrbim za svoje zdravje in imunski sistem, so mi znanja iz tega tečaja močno olajšala korono, ki me je za nekaj časa položila v posteljo. Sledila sem tvojim napotkom pri ravnanju ob vročini (in ja, res se na spletu najdejo kakšni čisto kontra nasveti - res hvala ti za to) in dejansko sem se počutila hitro bolje in vse skupaj lažje prenašala. Tudi nisem posegala po zdravilih, ampak sem vročini pustila, da opravi svoje delo - kot predlagaš tudi v tečaju -se mi pa zdi, da so mi ogromno koristili tvoji napotki, kako si počutje ob tej vročini olajšati. Moj mož me recimo ni hotel poslušati in je jemal Lekadole...pa je trajalo vse skupaj kar nekaj dni več, kot pri meni.

Majda

Kako tečaj poteka?

Tečaj je razdeljen na 3 sklope, v katerih je skupno 8 posnetkov:

- Kako do odličnega imunskega sistema

1. Uvod

2. Prehranski status, divja hrana, zelišča za vsak dan, ki krepijo imunski sistem

3. Gobe

4. Vitamin D

5. Druge intervencije za krepitev imunskega sistema

- Zelišča, ki nam pomagajo okrepiti naravno obrambo

6. Zelišča, ki spodbujajo oz uravnavajo imunski sistem in kako jih pravilno uporabljati

- Kaj storiti in kaj NE storiti, ko zbolimo

7. Vročina - kako se pravilno podpremo z zelišči pri vročini (4 faze vročine in kako pravilno postopamo v vsaki izmed njih), kaj je pomembno pri okrevanju

8. Drugi simptomi (kako se pomagamo z zelišči pri prehladu brez vročine, kašlju, zamašenem nosu, vnetem grlu, bolečih ušesih, vnetih sinusih)

Z nakupom tečaja dobiš dostop do posnetkov predavanj v skupni dolžini 3 ure strnjene strokovne vsebine, razdeljene na 8 krajših posnetkov - ki si jih lahko ogledaš vse naenkrat ali ko imaš čas.

Dostop velja neomejeno časa - tako da si jih lahko ogledaš v svojem tempu in so ti vedno na voljo v spletni učilnici.

Poleg posnetkov prejmeš tudi poglobljen PDF priročnik na 25 straneh, ki si ga lahko natisneš ali shraniš na svoj računalnik.

BONUS

Da pa teorijo spraviš v prakso pa zraven prejmeš BONUS na kar 21 straneh, in sicer VSE recepte za domače zeliščne pripravke, ki jih potrebuješ oziroma ti lahko pridejo prav pri spopadanju z virozami.

Simpl, poceni in učinkovito.

Moje največje spoznanje so bila zelišča s fiziološko za spiranje nosu. Delavnica mi je bila zelo všeč, ker je narejena na prav specifičen način, ki ga prej nisem srečala še nikjer drugje. Po eni strani znanstveno, po drugi coprniško – zeliščarsko; ampak povezano na tak način, da bo vsak dobil ogromno uporabnega znanja. Res sem vesela, da nekdo v Sloveniji uči o zeliščarstvu na tak način. 

Tanja

Ne delavnico sem se prijavila, ker imam majhne otroke, ki venomer nekaj smrkajo in so kar dosti doma. Želela sem kakšen nasvet, kako iz tega začaranega kroga. Niti pomislila nisem, kaj vse lahko sama naredim doma in to tako enostavno. Vedno sem mislila, da je priprava tinktur, drugih pripravkov zapletena in nisem niti pomislila na kaj več, kot na čaj. Zdaj pa jih imam v svoji domači lekarni kar nekaj:) In komaj čakam na pomlad, ko bomo z otroci kaj nabirali ali kar tako pozobali. Ob poslušanju Tine človek res dobi veselje do nabiranja:)

Mojca

TA TEČAJ NI ZA VSAKOGAR

Je pa zate, če:

ŽELIŠ poskrbeti zase in za svoje bližnje na naraven način - z uporabo divjih rastlin, zelišč in drugih "plevelov".

VERJAMEŠ, da se v naravi skriva neizmerna moč.

VEŠ, da lahko za svoje zdravje ogromno narediš sama.

Ali že PRIPRAVLJAŠ svoje lastne pripravke ali pa se s tem šele SPOGLEDUJEŠ (v tečaju dobiš vse konkretne praktične napotke za pripravo in uporabo - tudi če si popolni začetnik v zeliščarstvu).

ZAUPAŠ v strokovna in tradicionalna znanja in si zato želiš preverjene, delujoče informacije in recepte.

NI PA ZATE, ČE

1. Potrebuješ intenzivno individualno podporo pri urejanju tvojega zdravja

2. Zagovarjaš kupljene pripravke (zdravila/prehranska dopolnila) in nimaš niti najmanjše želje sama pripraviti kakšnega pripravka za zdravje in boljše počutje.

3. Enostavno ne želiš spreminjati svojega načina skrbi za zdravje in dobro počutje.

Živjo, sem Tina.

Tvoja mentorica.

Tvoj vir informacij, ki jim lahko zaupaš. Poznam svet medicine, svet farmacije in svet zeliščarstva.

Moje poslanstvo je, da širim znanja, spodbudo, da bo čim več ljudi znalo poskrbeti zase in za svoje bližnje na enostaven, naraven način - z uporabo divjih rastlin, zelišč in drugih "plevelov". To imamo v genih ;)

Sem doktorica medicinskih znanosti, doktorica veterinarske medicine, zeliščarka, ljubiteljca narave, tabornica, mama...

Če si želiš naučiti uporabljati zelišča na strokoven, učinkovit način, brez neskončnega brskanja po internetu in si s tem prihraniti čas (in denar), si na pravem mestu.

Več o meni si lahko prebereš TUKAJ.

Z roko v roki z znanostjo, tradicijo in zdravo kmečko pametjo.

Tina, ti res na tak kratek in jedrnat način poveš dejansko vse, kar mora človek vedeti. Strokovno, a hkrati tako jasno, da gre še meni, nenaravoslovcu, v glavo. Pa sem mislila, da o stvareh že kar nekaj vem. V tem tečaju sem si razjasnila mnogo stvari - zdaj štekam in dejansko, ko brskam po spletu znam zdaj tudi bolje preceniti kaj je "bull -shit", in kaj koristen napotek, pozorna sem na zavajanje o prehranskih dopolnilih...in znam, zmorem, počutim se res suvereno, da naredim sama, da sama poskrbim za svojo družino. Tudi, če kaj dokupim - vem, kaj kupiti...ker madona tale marketing prehranskih dopolnil nas res želi prepričati, kaj vse je zakon za nas in kaj potrebujemo. Res, hvala ti Tina za ta tečaj - z lahkoto lahko rečem, da mi je spremenil življenje.

Milena

Tvoja investicija v boljše zdravje ?

Posnetke si ogledaš v svojem tempu.

Tečaj je tvoj za vedno.

Dobiš 8 webinarjev

+

PDF priročnik

+

super BONUS e-knjigo enostavnih, učinkovitih in preverjenih receptov

97 EUR


  • BONUS

Naj ti še enkrat omenim:

Super BONUS - na kar 21 straneh dobiš vse recepte za domače zeliščne pripravke, ki jih potrebuješ oziroma ti lahko pridejo prav pri spopadanju z virozami.

Recepti so enostavni, poceni in učinkoviti...ne glede na to, ali zelišča nabiraš ali jih kupuješ.

Tako lahko končno prideš do tiste svoje domače lekarne, ki morda niti še ne veš, da si jo želiš ;)

oziroma izpopolniš svoja znanja, z enostavnimi in preverjenimi rešitvami.

S klikom na katerikoli rumeni gumb na tej strani se ti odpre google obrazec za prijavo. Po izpolnitvi obrazca avtomatično prejmeš e-mail s podatki za plačilo (na TRR ali preko PayPal). Po prejetem plačilu ti v roku 24 ur dodelim dostop do spletne učilnice, kjer te že čakajo vsi materiali tečaja. Se vidimo :)


Veliko stvari sem že poznala, najbolj pa mi je ostala v spominu uporaba semen koprive kot super živila. To je bilo zame novo in bom vsekakor poskusila vpeljati v življenje družine. Zelo mi je bil všeč enostaven, sproščen način govora in pa strokovna podkovanost predavateljice.

Petra

Moje največje spoznanje iz delavnice so bile informacije glede uporabe določenih zelišč v določeni fazo bolezni. Všeč mi je bilo VSE. Predavateljica je top, predavanje je bilo tako zanimivo, da bi še kar poslušala. Z zelišči se spoznavam že od malih nog, vendar vedno izvem še kaj novega.

Štefka


Predstavljaj si, da skozi sezono viroz in covida stopaš lahkotno, opremljen/a s preverjenimi orodji, zanesljivimi informacijami…

...na polici te čakajo tvoji lastni pripravki in točno več, kdaj katerega uporabiti in tako samozavestno poskrbiš zase in za svoje bližnje.

In prav lahko se zgodi, da vseh tistih flašk, ki si jih boš pripravil/a, niti ne boš potreboval/a 😊.

In s takimi željami, te še enkrat vabim, da se nam pridružiš na tečaju

Zelišča v praksi: IMUNSKI SISTEM in VIROZE

Kako si z zelišči pravilno pomagamo pred, med in po virozi.

 

Ta tečaj je VSE kar potrebuješ da stvari RAZUMEŠ in na ENOSTAVEN, UČINKOVIT in VAREN učinkovit način s svojimi lastnimi zdravilnimi pripravki poskrbiš zase in za svoje bližnje!

Podatki za plačilo

Veseli me, da želiš razširiti svoja znanja in si se odločila za nakup te delavnice. Za plačilo izpolni spodnja polja, potem pa na e-poštni naslov dobiš podatke za dostop do tečaja.

Order Summary
Zelišča v praksi: Imunski sistem in viroze